Om din fotografering

Når bestiller jeg nyfødtfotografering?

Den beste tiden og kontakte meg er i svangerskapet, slik at jeg kan notere meg din termindato og holde av tid til dere. Når barnet er født,kan dere bare sende meg en melding eller mail, så avtaler vi en passende dag for deres nyfødtfotografering.

Den ideelle tiden å fotografere er når den nyfødte er under 2 uker gamle, da har de fortsatt den den dype søvnen og roen. Etter de 2 første ukene blir barnet mer bevisst på omverden, er mer våken og magevondt kan oppstå. Så de første ukene er den perfekte tiden til å ta de magiske bildene, og forevige øyeblikket.

Hvor lenge varer fotograferingen?

Jeg setter av god til til dere, slik at det er masse tid til mating og kos under fotograferingen.
Det er viktig for meg at det skal være en hyggelig og avslappet stund for dere. Så tiden i studio vil vare fra 2-3 timer.
Studio er godt oppvarmet, og alt er lagt til rette for at barnet skal ha det fint, og beholde roen.
Jeg har alt vi trenger til din fotografering av tepper, hårbånd, luer og rekvisitter.

Betingelser & vilkår

Du må gjerne dele bilder fra din fotografering på steder som Facebook, Instagram og lignende, jeg ber da om at du krediterer Alv Studio i disse tilfellene.

Vi tilbyr også Klarna Checkout, dersom du ønsker å utsette eller dele opp betalingen.

Print-screening av bilder fra Alv fotostudios hjemmesider er forbudt. Alle bilder er opphavsrettslig beskyttet av Alv fototudio, selv de du kjøper, og kan kun brukes privat. Kopiering, skanning eller gjengivelse av bilder er er ikke tillatt, uten særskilt godkjenning.
Ved å bruke Alv Fotostudio, aksepterer du disse vilkårene.